Holmediget
Tidligere
Næste

Bo ved vandet midt i byen

Holmediget består af 105 lejeboliger ved Frederiksholmsløbet i Teglholmens nye boligkvarter, Kanaltorvet.

Med en lejlighed i Holmediget bliver du en del af Københavns nye, attraktive bydel, hvor vandet og grønne områder er centrale omdrejningspunkter.

Området omkring Holmediget har vokseværk og Frederiksholmsløbet vil i de kommende år blive udvidet med kanaler og karreer, som åbner op for både badning, kajakroning og rekreation på kajkanten.

Er du mere til græs under fødderne, rummer Holmediget et dejligt grønt gårdmiljø som alle beboere vil kunne nyde.   

Her får du en lejlighed i topkvalitet, kort afstand til offentlig transport (med Metro fra 2024) og et bymiljø, hvor du kan tanke op og nyde tilværelsen. Området er næsten færdigbygget og allerede nu blomstrer butiks- og cafélivet lige uden for døren.

De første beboere flytter ind den 1. november 2019. Kom til åbent hus allerede nu på søndag for at finde din favorit blandt de ledige lejemål.

Fakta om boligerne og bymiljøet

Holmediget består af 105 attraktive lejligheder fordelt på to til fem værelser. Alle lejligheder har egen altan eller terrasse.

I alle lejligheder får du:
●  Gulvvarme
●  Siemens hårdehvidevarer i køkkenet, energiklasse A til A++
●  Hvidt køkken fra Tvis i høj kvalitet og Grohe køkkenarmatur
●  Badeværelse fra Svane med Grohe armaturer  
●  Siemens vaskemaskine (A+++) og tørretumbler (B) 
●  Lyse rum med store vinduer
●  Mulighed for at leje parkeringsplads i kælderen

Hertil byder ejendommen på elevatorer,  fællesrum og et fantastisk gårdmiljø. Det er tilladt at holde minde hund eller kat – dog skal der ansøges om dette.  

Book en personlig fremvisning og reserver din lejebolig med det samme. Mulighed for hurtig indflytning. 

Holmediget er en del af Heimstaden. Vi er et af Nordeuropas største ejendomsselskaber, der opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige livet gennem boliger med omtanke. Læs mere på heimstaden.dk

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet af en af vores udlejningskonsulenter for at høre mere om ejendommen og få en fremvisning.

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle din data. Heimstaden videregiver ikke oplysningerne til tredjemand og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
Læs også Heimstadens Persondata- og Cookiepolitik her.