fbpx
Holmediget

Bo ved vandet midt i byen

Holmediget ligger ved Frederiksholmsløbets indbydende havnebassin i Teglholmens nye boligkvarter, Kanaltorvet. 

Med en lejlighed i Holmediget bliver du en del af Københavns nye, attraktive bydel, hvor vandet og grønne områder er centrale omdrejningspunkter.

Op mod Holmediget udvides Frederiksholmsløbet i de kommende år med kanaler og karreer, som åbner op for både badning, kajakroning og rekreation på kajkanten. 

Er du mere til græs under fødderne, rummer Holmediget et dejligt grønt gårdmiljø med hyggekroge og legeområde til de små.  

Her får du en lejlighed i topkvalitet, kort afstand til offentlig transport og et bymiljø, hvor du kan tanke op og nyde tilværelsen. 📍🗺️

Følg med her på siden, hvor vi snart vil dele mere information om de flotte boliger.

Velkommen til Holmediget ❤

Fakta om boligerne og bymiljøet

Holmediget består af 105 attraktive lejligheder fordelt på to til fem værelser. De fleste lejligheder har egen altan.

I alle lejligheder får du:
●  Gulvvarme
●  Siemens hårdehvidevarer i køkkenet, energiklasse A til A++
●  Hvidt køkken fra Tvis i høj kvalitet og Grohe køkkenarmatur
●  Badeværelse fra Svane med Grohe armaturer  
●  Siemens vaskemaskine (A+++) og tørretumbler (B) 
●  Lyse rum med store vinduer
●  Mulighed for at leje parkeringsplads i kælderen

Hertil byder ejendommen på elevatorer, et skønt fællesrum og et fantastisk gårdmiljø, hvor du kan slappe af og hygge i de åbne arealer.

Det er tilladt at holde minde hund eller kat – dog skal der ansøges om dette.  

Med Holmediget ønsker vi at tilbyde familieboliger i et attraktivt bymiljø, hvor det bedste findes inden for rækkevidde. Her bor du i kort afstand til både indkøb, daginstitutioner og skole. 

Området er næsten færdigbygget og allerede nu blomstrer butiks- og cafélivet, med steder som det italienske supermarked SuperMarco og hyggelige bådcafeer, hvor du kan forkæle dig selv og dem, du holder af.  Metroen åbner også i år 2024. 

Indflytning i efteråret  2019.

Holmediget er en del af Heimstaden. Vi er et af Nordeuropas største ejendomsselskaber, der opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige livet gennem boliger med omtanke. Læs mere på heimstaden.dk